icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin whatsapp

Cliëntenraad

Bijzonder Zorgenkind vindt het haar missie om kinderen met een verpleegkundige zorgvraag “thuis” te laten zijn.

Bij de cliëntenraad ligt een belangrijke sleutel om de missie waar te maken. Het gaat er om hoe waardevolle zorg er in de praktijk uitziet.

Cliëntenraden zijn ooit ontstaan om de mensen die zorg nodig hebben een collectieve stem te geven. Een actieve cliëntenraad is onmisbaar bij het verbeteren van de zorg. Wij zijn dan ook verheugd te vermelden dat met ingang van 7 november 2022 de cliëntenraad van Bijzonder Zorgenkind geïnstalleerd is. Een bijzonder moment voor zowel Bijzonder Zorgenkind als onze nieuwe leden van de cliëntenraad. Wij zijn enorm blij dat Agnes van der Biezen MSc en Matthias Vermaas zich de komende jaren in willen zetten voor onze cliëntenraad. We kijken uit naar een prettige samenwerking, waarin wij het vooral samen gaan doen!

We zijn nog op zoek naar leden. Aanmelden voor de cliëntenraad kan via info@bijzonderzorgenkind.nl.

Heeft u belangstelling om de belangen van de cliënten van Bijzonder Zorgenkind te behartigen op instellingsniveau? Beschikt u over goede sociale en communicatieve vaardigheden? Kunt u goed samenwerken in een bestuurlijke omgeving? Dan nodigen we u graag uit om u kandidaat te stellen voor de cliëntenraad. Zeker als u beschikt over kennis van verandermanagement dan wel thuiszorg voor kinderen, kunt u een extra waardevolle aanvulling betekenen voor de raad. 

Voor meer informatie is het Reglement Cliëntenraad op te vragen bij kwaliteit@bijzonderzorgenkind.nl.

 

 

 

Bereikbaarheid kantoor
Maandag t/m vrijdag: 8:45 - 16:30 uur
T 085 - 48 95 524
E info@bijzonderzorgenkind.nl
Post- en bezoekadres kantoor
Zuidkade 88 3
9203 CP Drachten
DNV GL