icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin whatsapp
##0##
Zorg voor uw kind
Zorg voor uw kind

Zorg voor uw kind

De zorg voor uw kind is belangrijk. Voor uw kind en voor uzelf. Als een kind extra zorg nodig heeft, zijn wij er. Het team van Bijzonder Zorgenkind staat 24 uur per dag voor u klaar. We zorgen thuis voor uw kind, maar ook bijvoorbeeld op school, het (medisch) kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal. Tijdens week- en weekenddagen, vakanties, feest- en verjaardagen. 

 

Kinderthuiszorg

Bijzonder Zorgenkind biedt kinderthuiszorg aan kinderen van 0-18 jaar in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland (Bekijk hier ons zorggebied). Door de inzet van passend samengestelde kindteams kunnen we een breed werkgebied optimaal van goede thuiszorg voorzien. We zijn gespecialiseerd in de zorg voor een tracheacanule en thuisbeademing.

Met onze zorg willen we dat uw kind zoveel mogelijk mee kan doen. Dat betekent dat we kijken naar wat wél kan, naar wat mogelijk is. Zo zijn er kinderen die door onze aanwezigheid naar (een reguliere) school kunnen. Wij zijn waar nodig onderdeel van het gezin en zijn er voor u, uw kind en zijn of haar broertjes en zusjes. 

 

Bij ons staat uw kind centraal!

 

Zorg dichtbij

In onze zorg staat uw kind centraal. De zorg die uw kind nodig heeft, bieden wij u met aandacht en warmte. Door onze kindteams bieden we uw kind veiligheid en structuur. De verpleegkundigen leren u en uw kind goed kennen, waardoor ze nog beter in staat zijn veranderingen te signaleren.

 

Fijn thuis

Door de inzet van thuiszorg door onze deskundige kindteams en de goede samenwerking met de diverse ziekenhuizen en kinderartsen, kan uw kind sneller weer naar huis na een ziekenhuisopname of wordt uw kind langer thuis verzorgd waardoor ziekenhuisopnames (mogelijk) voorkomen kunnen worden.

 

Zelfredzaamheid

Uw kind heeft zorg nodig. Naast de zorg is het belangrijk voor uw kind dat het, zoveel als mogelijk, normaal kan blijven functioneren in het gezin. Bijzonder Zorgenkind geeft daarom in het zorgplan aandacht aan de zelfredzaamheid van uw kind. Warmte en betrokkenheid staan in onze zorgverlening voorop, het belangrijkste is dat uw kind zich veilig voelt.

Heeft u vragen over de zorg voor uw kind?

Neem contact met ons op!
Algemene voorwaarden Mantelzorgbeleid Klachtenreglement Privacy Cookies
Bereikbaarheid kantoor
Maandag t/m vrijdag: 8:30 - 16:30 uur
T 085 - 48 95 524
E [email protected]
Post- en bezoekadres kantoor
Zuidkade 88 3
9203 CP Drachten
DNV GL
Of stuur ons een bericht.