icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin whatsapp
##0##
Waar leveren we zorg?
Waar leveren we zorg

Waar leveren we zorg als Bijzonder Zorgenkind?

Bijzonder Zorgenkind levert zorg waar nodig!

 

Thuis

Bijzonder Zorgenkind levert zorg waar nodig! Thuis, op een school, (medisch) kinderdagverblijf, kinderzorghuis en/of kinderdagcentrum. Wanneer een kind een tracheacanule en/of beademing heeft, is Bijzonder Zorgenkind in staat om onder andere ziekenhuisverplaatste zorg thuis te leveren. 

 

School, (medisch) kinderdagverblijf & kinderdagcentrum

Wanneer een kind een tracheacanule en/of beademing heeft, is het lastig om het kind aan te melden bij een school, (medisch) kinderdagverblijf of kinderdagcentrum. Dit omdat er continue toezicht nodig is bij deze kinderen en de professionals hier niet voor geschoold zijn. Bijzonder Zorgenkind kan in deze gevallen mee met het kind naar school, een kinderdagcentrum of verpleegkundig/medisch kinderdagverblijf. Indien nodig kan dit inclusief de taxirit. Op deze manier kan het kind zich blijven ontwikkelen en deelnemen aan de maatschappij. 

 

Verpleegkundig Kinderzorghuis

In een verpleegkundig kinderzorghuis kunnen ernstig en chronisch zieke kinderen tussen de 0 en 18 jaar (tijdelijk) verblijven. Zorg in een verpleegkundig kinderzorghuis kan geboden worden in combinatie met een verpleegkundig kinderdagverblijf en/of kinderthuiszorg. 

Kijk voor het (zorg)aanbod van de kinderzorghuizen op de site van BINKZ.


Algemene voorwaarden Mantelzorgbeleid Klachtenreglement Privacy Cookies
Bereikbaarheid kantoor
Maandag t/m vrijdag: 8:30 - 16:30 uur
T 085 - 48 95 524
E [email protected]
Post- en bezoekadres kantoor
Zuidkade 88 3
9203 CP Drachten
DNV GL
Of stuur ons een bericht.