icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin whatsapp
##0##
Bijzondere ervaringen
Bijzondere ervaringen

Bijzondere ervaringen uit de organisatie


Op Zorgkaart Nederland laten gezinnen waar wij zorg leveren hun mening achter.

 

 

Onze gemiddelde waardering over 2023 is een 9,3.

 

Dit cijfer is gebaseerd op waarderingen op de standaardthema's van Zorgkaart Nederland: Vast team, Afspraken, Luisteren, Passende zorg en ondersteuning, Aandacht, Bejegening, Deskundigheid, Herkennen veranderingen en Omgaan met aandoening.

 

Ervaringen

Een prima zorgaanbieder. Fijne mensen die goede zorg bieden. Fijn dat er mensen met ervaring werken. Fijne omgang met ons kind en met ons en andere kinderen in het gezin.

 

De verpleegkundigen waren echt fantastisch! Superdames! We weten zeker dat onze zoon hen mist, en zij hem. Omdat onze zoon inmiddels 18 jaar is, is de zorg via Bijzonder Zorgenkind helaas gestopt. Wij waren graag nog jaren doorgegaan! 

 

Al onze cliënten en hun ouders kunnen een beoordeling achterlaten. Bijzonder Zorgenkind heeft geen invloed op deze plaatsingen. De onafhankelijke redactie controleert alle waarderingen voordat ze online zichtbaar worden.

 

Over Zorgkaart Nederland

Zorgkaart Nederland biedt onafhankelijke keuze-informatie om patiënten te helpen kiezen voor een zorgverlener die het beste past bij hun wensen. Zorgkaart Nederland is een initiatief van Patiëntenfederatie Nederland.

Zorgkaart Nederland is een manier om patiënten een stem, invloed en keuze-informatie te geven. Want in de zorg gaat het om jou, of je nou vaak of af en toe bij een dokter komt.

Zorgkaart Nederland werkt aan openheid in de zorg. De waarderingen van patiënten laten zien hoe mensen zorg ervaren. Ook biedt Zorgkaart Nederland andere informatie over de kwaliteit van zorgaanbieders. 


Algemene voorwaarden Mantelzorgbeleid Klachtenreglement Privacy Cookies
Bereikbaarheid kantoor
Maandag t/m vrijdag: 8:30 - 16:30 uur
T 085 - 48 95 524
E [email protected]
Post- en bezoekadres kantoor
Zuidkade 88 3
9203 CP Drachten
DNV GL
Of stuur ons een bericht.