icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin whatsapp
##0##
Werken bij Bijzonder Zorgenkind
Werken bij Bijzonder Zorgenkind

Werken bij Bijzonder Zorgenkind

Kom jij werken bij Bijzonder Zorgenkind?

Bijzonder Zorgenkind is een kinderthuiszorg organisatie die zich elke dag inzet voor het kind en het gezin, dat afhankelijk is van verpleegkundige zorg. Daarin ondersteunen we het gezin bij het creëren van een goede balans in de draagkracht en draaglast.

 

‘’Wij geloven dat kinderen, ondanks hun verpleegkundige zorgvraag, onderdeel zijn van de huidige maatschappij en daarin kunnen participeren’’

 

Zo maken we het mogelijk dat het kind ‘kind’ kan zijn. Als kinderverpleegkundige maak jij deze droom mogelijk. Het is dan ook onze missie om kinderen met een verpleegkundige zorgvraag “thuis” te laten zijn.

Als kinderverpleegkundige lever je samen met je team zorg aan chronisch of acuut zieke kinderen tussen de 0 en 18 jaar. Daarbij kijken we niet alleen naar het kind, maar naar het hele gezin. Er wordt gewerkt aan de eigen regie en zelfredzaamheid. Wij leveren zowel langdurige als korte zorgmomenten. Jij geeft zorg in de eigen thuissituatie, maar dit kan ook plaatsvinden op de school of kinderopvang waar het kind verblijft. Bij Bijzonder Zorgenkind kies je voor een baan met betekenis, waarbij jij het verschil maakt voor het kind & gezin.

 

Bekijk deze video voor informatie over het werken bij Bijzonder Zorgenkind:


Heb je vragen over onze vacatures, of wil je meer informatie over het werken bij Bijzonder Zorgenkind?

Neem contact met ons op!
Algemene voorwaarden Mantelzorgbeleid Klachtenreglement Privacy Cookies
Bereikbaarheid kantoor
Maandag t/m vrijdag: 8:30 - 16:30 uur
T 085 - 48 95 524
E [email protected]
Post- en bezoekadres kantoor
Zuidkade 88 3
9203 CP Drachten
DNV GL
Of stuur ons een bericht.